Vinyl Republic

Vinyl Republic ligt verscholen in het bos, als het kleine dorp van Galliërs omsingelt door het Romeinse Rijk, het Cuba van de lage landen, Oost Berlijn in een vrije wereld. De maan t.o.v. het sterrenstelsel en een stad te midden van het grote Koninkrijk.

Vergeet je paspoort niet want eenmaal door de grenspost gekomen gelden er andere regels en wetten. Wetten die zijn opgesteld door 12inch Citizens tijdens avonden en nachten die het daglicht niet kunnen verdragen.

Een van de burgerinitiatieven op deze heilige grond is de wetteloze inspraak op muziek (tot op zekere hoogte). Op gezette tijden nemen professionele platendraaiers het over om een heerlijk setje neer te zetten!

Ode to my love

Wil je een ode brengen aan je liefde? Hou je het niet droog bij die ene plaat? Gaat je onderbuik weer kriebelen bij de eerste klanken? Dan is dit je kans! Breng een ode aan bijvoorbeeld iemand, een moment,  een gevoel aan de hand van die ene plaat, jou plaat!

Plaats deze op onze event pagina, tag je plaat en neem hem mee naar het festival. De beste inzendingen mogen hun vinyl plaat zelf komen opzetten op de Republic stage!

Tip; om je plaat te vinden ga je online naar Discogs of Musicstack Platen zijn al te koop voor een paar euro! of ga lekker graaien bij Record Mania in de Ferdinand Bol of bij Concerto in de Utrechtsestraat!

Radio Galaxy

Naast de mogelijkheid om zelf je muziek uit te kiezen, zullen Koen Mulder, Planet JM en Al Dee hun vinylkunsten komen vertonen. Iedereen die in de afgelopen tijd de Disco Fever heeft opgelopen kan hier zijn hart ophalen.

Radio Galaxy is een groep vrienden uit Amsterdam met een gedeelde passie voor vinyl. Deze jongens bezitten elk een uitgebreide platencollectie met muziek van over de hele wereld. De muziekcollectie van Radio Galaxy is verspreid over het hele spectrum van de elektronische muziek. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis van funk tot disco, van hiphop naar house, van de ’80 tot het heden met platen die je nog niet eerder hebt gehoord.

 

vinyl-records2-1024x685

Radio Galaxy