Het Festival

Het festival begint om 12.00u en dan gaan ook gelijk alle stages open. Kom genieten van alle dj’s op de stages van Kaleidoscope, ElRow On the Road, Ici Sans Merci invites… en Vinyl Republic! Een heerlijke dag in misschien wel het mooiste park van Nederland, gelegen in een oase van rust. Verwacht een exquise van de oesters op ijs, aardbeien met slagroom maar ook royale burgers voor de stevige trek, leuke chill hoekjes en een verrassing in het bos!

Het paleis is geopend tussen 15.00 en 19.00u. Kom kijken hoe de koninklijke familie leefde in weelde, waar men vooraanstaande gasten ontving in de Witte Zaal en de Stuczaal, gluur in de platencollectie van Prins Bernhard en zie de wijncollectie bestaande uit o.a. Château Mouton-Rothschild en Chateau Petrus.

Tickets voor de rondleiding in het paleis kun je vooraf bemachtigen via onze ticketshop.

Transport

Paleis Soestdijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We verzorgen shuttle bussen vanaf het station van Baarn naar het festival terrein. Met de auto ben je maar 20 minuten onderweg vanaf Utrecht en Amersfoort. Vanaf Amsterdam ben je 30 minuutjes onderweg.

Auto

Er zijn 300 parkeerplaatsen gelijk naast het paleis. Om daar te komen volg je de borden P1. Zodra deze parking vol is volg je de borden naar P2. Vanaf P2 is het slecht 10 minuten lopen naar het paleis.

Fiets

Er is een speciale fietsenstalling op P1. Volg hiervoor de borden

OV

Er gaat een gratis shuttle bus van treinstation Baarn naar het paleis tussen 12.00u en 16.00u en terug tussen 22.00 en 00.00u. Het festival eindigt om 23.00u.